Používaním stránok www.dubu.sk vyjadrujete spoločnosti Proagent, s.r.o. súhlas s používaním cookies v súlade s nastavením prehliadača.

Ak navštívite naše webové stránky a zároveň máte v prehliadači povolené prijímanie cookies, považujeme to za súhlas s ich používaním a akceptovanie našich podmienok používania. Inštrukcie ako zmeniť nastavenia cookies nájdete v Nápovede alebo Pomoci každého prehliadača.

Čo sú cookies?

Súbory cookies sú malé textové súbory obsahujúce názov navštívenej stránky, platnosť a preddefinovanú hodnotu. Ukladajú sa do priečinku vášho prehliadača. Pri opätovnej návšteve webovej stránky, ktorá súbor vytvorila, jej môžu byť prehliadačom znovu odoslané. Cookies, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač ani iné zariadenia používané na prehliadanie internetu.

Aké cookies používame?

Základné cookies – umožňujú používanie základných funkcií ako napríklad prihlásenie registrovaného používateľa alebo predvypĺňanie formulárov. Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok.
Prevádzkové cookies – slúžia na analýzu správania návštevníka na webovej stránke a následne na zlepšovanie jej funkčnosti a vzhľadu. Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok.
Cookies tretích strán – vytvárajú a využívajú poskytovatelia služieb ako Google Analytics. Táto služba je integrovaná do našich stránok, pretože ju považujeme za užitočnú a plne bezpečnú.

Viac informácií o podmienkach služby Google Analytics

Viac informácií o tom ako spoločnosť Google využíva údaje, keď používate weby a aplikácie jej partnerov

Čo ak nechcem používať súbory cookies?

Väčšina internetových prehliadačov je po inštalácii nastavená na automatické prijímanie súborov cookies. Inštrukcie na zmenu tohto nastavenia nájdete v Nápovede alebo Pomoci vášho prehliadača. Prípadné zmeny nastavenia prehliadača sú platné iba pre konkrétny prehliadač na danom zariadení. Pamätajte na to, že zakázanie cookies s veľkou pravdepodobnosťou negatívne ovplyvní funkčnosť navštevovaných webových stránok.

Ochrana osobných údajov spotrebiteľa

V súvislosti so zavedením novej legislatívy v oblasti ochrany osobných údajov – Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „GDPR“) a implementáciou opatrení na zabezpečenie súladu spoločnosti Proagent, s.r.o. s GDPR ako aj so súvisiacimi príslušnými právnymi predpismi upravujúcimi ochranu osobných údajov (napr. zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, vyhlášky Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky), všeobecnú informačnú povinnosť ohľadne ochrany osobných údajov nájdete na stránke https://dubu.sk/zasady-ochrany-osobnych-udajov/

Privacy Settings saved!
Nastavenie Sukromia

Tato webová stránka používá súbory cookies, ktoré pomáhajú personalizovať vaše prechádzanie webom. Niektoré súbory cookies uložené do vášho prehliadača sú nevyhnutné pre základné fungovanie nášho obchodu. Používame tiež súbory cookie tretích strán, ktoré nám pomáhajú analyzovať a pochopiť, akým spôsobom stránku používate. Súbory cookie budú uložené do vášho prehliadača, len ak k tomu poskytnte súhlas. Máte tiež možnosť zamietnuť používané súbory cookie, ktoré nasadzujeme, a to na základe oprávených záujmov.

Tieto cookies sú nevyhnutné pre fungovanie webových stránok a na našej stránke ich nie je možné vypnúť.

Pre používanie tejto webovej stránky, používame nasledovné technické súbory cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec
  • test_cookie

Ako nákupný systém používame WooCommerce. Pre spracovanie košíka a objednávky budú uložené 2 cookies. Tieto cookies sú nevyhnutne potrebné a nie je možné ich vypnúť.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Odmietnuť všetko
Prijať všetko